Magazine

Eten & Drinken

Tijdens de Strijkkwartet Biënnale zijn verrukkelijke verse maaltijden en hapjes op twee verschillende plekken verkrijgbaar:

Festival Café Keukengeheimen
Boven in het Atrium van het Muziekgebouw (bij de ingang via de loopbrug) gaan we een festival-café inrichten. Hier kun je genieten van de ontspannen sfeer en ontmoet je andere festivalbezoekers, de kwartetten en het biënnale-team. Het dagmenu is wisselend en wordt met zorg samengesteld door Keukengeheimen. Er zijn heerlijke huisgemaakte taarten, verse koffie en lekkere biologische wijnen. Een vegetarische of veganistische optie is altijd mogelijk.
Het festival-café is elke dag geopend tussen 11.00 en 20.00 uur. Reserveren is niet nodig.

Grand Café 4’33
Aan de waterkant van het Muziekgebouw ligt Grand Café 4’33 – vernoemd naar het beroemde werk van John Cage. Tijdens de hele festivalweek ben je hier welkom voor een goede kop koffie en een krant van de leestafel; een gezonde lunch, of gebak uit de Dudok Patisserie ’s Avonds serveer 4’33 klassieke gerechten met een eigentijdse twist in een seizoensgebonden menu.
Voor het diner raden wij aan te reserveren via de website of via het nummer 020-788 2090.

foto eten

Ontdek Meer

Signum-Quartet-2016-serious-door-0B1A0921.28a-for-gallery

Slotconcert Strijkkwartet BiËnnale

Signum Quartett Florian Donderer viool Annette Walther viool Xandi van Dijk altviool Thomas Schmitz cello Bram van Sambeek fagot Calefax Ivy Priaulx Rainier Strijkkwartet (Nederlandse première) Carlo Gesualdo Madrigalen uit… Lees Meer

Signum-Quartet

Vroege Beethoven

Signum Quartett Florian Donderer viool Annette Walther viool Xandi van Dijk altviool Thomas Schmitz cello Ludwig van Beethoven Strijkkwartet nr. 3 in D op. 18/3 Konstantia Gourzi Strijkkwartet nr. 2… Lees Meer